Onze website werkt niet optimaal in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.

Cv-ketel kopen

Je nieuwe cv-ketel koop je extra voordelig bij DELTAOntvang
50,-
korting

Cv-ketel kopen

Wil je een nieuwe, energiezuinige cv-ketel kopen? Onze partner Saman Groep biedt heel veel verschillende cv-ketels aan. Deze hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Welk type cv-ketel het meest geschikt is hangt af van je woning en met hoeveel mensen je daarin woont. 

Bekijk hier het volledige aanbod

 

Aanvraag cv-ketel

Vul het aanvraagformulier in voor een adviesgesprek. We nemen vervolgens contact met je op via onze partner Saman Groep.

Zodat we samen met jou kunnen bepalen welke cv-ketel het beste bij jouw situatie past.

Contact Us

Onderhoud van je nieuwe cv-ketel

Als je een nieuwe cv-ketel koopt, is deze uiteraard helemaal van jou. Je bent dan ook zelf verantwoordelijk voor het onderhoud. Dat verzorgen wij graag voor je. Sluit een cv-onderhoudsabonnement bij DELTA af, inclusief 24/7 storingsservice en je hebt nergens omkijken naar.

Saman Groep

Koop je een cv-ketel? Dan ga je een overeenkomst aan met Saman Groep. Dit is het bedrijf waarmee we samenwerken voor de installatie en het onderhoud van cv-ketels.